Press "Enter" to skip to content

Εκκαθάριση κατασκευής μετά την είσοδο οικοδόμων

Ένας παραδοσιακός αχυρώνας θα μπορούσε να είναι οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος. Συνήθως κατασκευάζεται από ξύλο, με χρήση δοκού και κατασκευής κτιρίου. Οι συνήθεις χρήσεις στις οποίες χρησιμοποιείται περιλαμβάνουν τη χρήση ως υπόστεγο για τα άλογά σας, τα ζώα, ένα μέρος για να επιδοθείτε στο χόμπι σας, ως εργαστήριο ή ως γκαράζ. Εάν έχετε διαστημικό ενδιαφέρον και οπλιστείτε χρησιμοποιώντας ένα κιτ κατασκευής, μπορείτε σε πολλές περιπτώσεις να χτίσετε προσωπικά παραδοσιακούς αχυρώνες.

στέγες Σκεφτείτε το εξής: Εάν ένα άτομο τυχαίνει να ψάχνει για έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου, τότε είναι πιθανό να έχετε ήδη πολλά μετρητά ικανοποιημένοι με την κατάσταση. Το να έχετε ένα πλημμυρισμένο ή βρεγμένο υπόγειο μπορεί να είναι ενοχλητικό απλώς και μόνο επειδή θα προκαλέσει μούχλα, μονωσεις ταρατσων πονοκεφάλους, ερειπωμένα αντικείμενα, υγρό γυψοσανίδα, βρεγμένο χαλί και το υπόγειό σας θα βρωμάει καθόλου. Αυτό είναι απογοητευτικό και μπορεί πραγματικά να επιβαρύνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό με όλα τα πράγματα που αποφασίζετε να αντικαταστήσετε. Μάλλον καλέστε μια εταιρεία στεγανοποίησης υπογείου καθώς και δεν μπορείτε να επιβιώσετε αμέσως ή τείνουν να τεθούν σε αναμονή, τότε γνωρίζετε ήδη ότι οι εναλλακτικές εδώ . πάρα πολλοί άνθρωποι που βρίσκουν τη δουλειά τους πολύ καλή.

Σε πολλά σπίτια, τα υπόγεια χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι. Θα μπορούσαν είτε να είναι αντικείμενα συναισθηματικής αξίας είτε ακριβά gadget. Η υγρασία μπορεί να τους προκαλέσει μεγάλη ζημιά και επίσης θα μπορούσατε να καταλήξετε να χάσετε από εκατοντάδες δολάρια σε επισκευή. Αξιοποιώντας ορισμένες περιπτώσεις, η απώλεια θα μπορούσε να είναι αναντικατάστατη. Γιατί μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία; Η στεγάνωση του υπογείου είναι σίγουρα ένα ενημερωμένο βήμα ρίξτε μια ματιά.

Η επιλογή του καλύτερου εργολάβου για την εργασία δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε βιαστικά. Τοποθετηθείτε αφιερώστε χρόνο και λάβετε πολλές εκτιμήσεις για τη διαδικασία. Δεδομένου ότι η στεγάνωση του υπογείου είναι ένα τεράστιο κόστος, λάβετε τουλάχιστον 3 εκτιμήσεις από διάφορους εργολάβους πριν δημιουργήσετε οποιαδήποτε απόφαση. Ακόμα και να φτάσεις στο 5-6 δεν είναι παράλογο.

3) Αποκτήστε μεταλλική οροφή σαν γιγαντιαία οθόνη Απάτες χρεώσεις. Μάθετε τι παίρνετε γενικά. Τείνουν να είναι δύο ιστότοποι στο κάτω μέρος αυτής της συγκεκριμένης σελίδας υποστήριξης. Ζητήστε μονώσεις ταράτσων του προηγούμενου να απασχοληθείτε στο στυλ της μεταλλικής στέγης που αναζητάτε το σπίτι σας. Οδηγήστε σε αυτά τα σπίτια και σκεφτείτε τη μεταλλική στέγη. Εάν είναι δυνατόν, μιλήστε με τον αναβάτη. Όπως γνωρίζετε, πολλά ελκυστικά πράγματα δημιουργούν κρυφά προβλήματα.

Κάθε φορά που χτίζονται νέα σπίτια, θα δημιουργούνται θέσεις εργασίας για μηχανικούς κατασκευών. Τα πραγματικά έτη του τελευταίου εύρους ετών, δεν έχουν περάσει ο χρόνος πέρα ​​από τον κλάδο, καθώς οι εταιρείες έχασαν προσφορές και θέσεις εργασίας με εμπειρία στο παρελθόν. Μια εταιρεία, για παράδειγμα, θα έφτιαχνε τακτικά ένα σπίτι κάθε χρόνο. Ωστόσο, όταν χτύπησε η στεγαστική κρίση, έφτασαν από εκατοντάδες σε οικοδόμηση μόνο 10 κατοικιών κατά τη διάρκεια του 2010. Αυτό φυσικά άφησε τον πραγματικό τρόπο δράσης για τη διατήρηση της επιχείρησής τους και ήταν να απολύσουν πάνω από το 80% του προσωπικού τους.

Με την ολοκλήρωση, είναι σημαντικό να καθαρίσετε το κάλυμμα από τυχόν χαλαρό σκάνδαλο. Τα μικροσκοπικά σωματίδια σιδήρου που αφήνει η οροφή θα σκουριάσουν και θα καταστρέψουν την κορυφή. Μια μαλακή βούρτσα θα εκτελέσει τη δουλειά ή ιδανικά μπορείτε να πάρετε έναν φυσητήρα φύλλων.

Τώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη στεγανοποίηση μόλις αναδιαμορφώσετε. Δεν έχει νόημα να αγοράσετε ένα όμορφο, καινούριο υπόγειο για όποιον πρόκειται να το βοηθήσει να καταστραφεί από το νερό. Η στεγανοποίηση του υπογείου σας θα αυξήσει περαιτέρω την αξία του σπιτιού (δίνει στους αγοραστές το πραγματικό μυαλό ότι το υπόγειο δεν έχει ζημιά από το νερό). Η αδιαβροχοποίηση θα διατηρήσει τα αποθηκευμένα αντικείμενα ή τα έπιπλά σας στεγνά και ανθεκτικά στο νερό.