Press "Enter" to skip to content

10 skäl att installera ett soldrivet brunnspumpsystem idag!

Har du någonsin funderat på att installera en brunnspump för solenergi? Har du en lantlig eller isolerad plats där du behöver pumpa vatten antingen från ytan eller från hundratals fot under jorden? Om så är fallet är en brunnspump för solenergi den perfekta lösningen.

Teknikutvecklingen inom både pumpar solenergi och solenergi har gjort detta möjligt. Både solpaneler och solcellspumpar har gjort framsteg som gör dem kapabla att hantera ett brett utbud av vattenpumpningsbehov. Många av dessa system fanns inte för bara några år sedan.

Nedan är de 10 bästa anledningarna till att installera en solbrunnspump. Om du aldrig har tänkt på att installera ett solenergisystem tidigare, bläddra igenom listan och se om du kan tänka dig några användningsområden. Det är förvånande att när fjärranslutna lågkostnadsvattenpumpningsalternativ görs tillgängliga, dyker idéer och användningsområden upp i åtanke! Dröj inte, hitta ett system idag.

1. Pumpa vatten var som helst på jorden. Ingen extern ström krävs

Problemet med att pumpa vatten på landsbygden är behovet av att köra el till platsen. Under många år användes vindkraft och väderkvarnar på dessa avskilda platser. Väderkvarnar är dyra och svåra att underhålla. Det finns bättre alternativ idag.

Genombrottet inom solvattenpumpning är att det inte finns något behov av en extern strömkälla. Solen och solpanelerna tillhandahåller all el som behövs för att pumpa vatten från hundratals fot under jorden.

2. Solbrunnspumpar är effektivare och kraftfullare än någonsin tidigare

Dagens solenergipumpar är inte som förr i tidens nya solenergipumpar. Dessa är högeffektiva, effektiva, kommersiella produkter. Top of the line solbrunnspumpar är gjorda av rostfritt stål och har borstlösa DC-motorer.

Rostfritt stål används för pumphuset och pumpmekanismen för korrekt sanitet och för att säkerställa en lång livslängd. Det rostfria stålet kommer att motstå korrosion även när det är suspenderat i vatten i flera år. De rostfria pumpmekanismerna minimerar slitage på grund av sand och andra partiklar, samtidigt som de lyfter vatten från djupa underjordiska.