Press "Enter" to skip to content

Hemligheterna med att driva ett framgångsrikt företag – som ett familjehotell vid havet!

Först, de vitala måsten! Ett välkomnande leende till alla, inte bara vid ankomsten, utan hela deras vistelse! Bra bekväma madrasser med fläckfria sängkläder! Rena välskötta rum med extra lite personlig touch för att skapa en bra atmosfär med lyxen av badrum. God husmanskost serverad i trevlig miljö på riktigt fin servis!

Alla hotell borde ha detta, och tack och lov idag har de flesta av dem! Så om alla hotell har samma höga standard, vad är det som gör att ditt hotell sticker ut från resten? Vad är det som gör att en gäst vill välja ditt hotell att bo på igen vid sitt nästa besök?

Väl! När du är nöjd med att du har alla ovanstående nödvändiga grunder att bygga på, då är resten helt enkelt upp till dig… Som alla företag där någon form av försäljning är inblandad, måste du sälja dig själv först! Detta kan bara göras genom att vara trevlig, väluppfostrad och välkomnande, utan att någonsin vara nedlåtande! Du måste alltid bara vara ditt välkomnande äkta jag. (Människor kan snart se igenom alla falskheter) När folk inser att du är äkta kommer du att accepteras som deras vän och de kommer att vara din vän också. Då kommer produkten som du måste sälja vad den än är, helt enkelt sälja sig själv!

Kom alltid ihåg att för att folk ska fortsätta handla med dig måste de först och främst gilla dig, de kan gå ut och köpa produkten (eller i det här fallet ett rent hotellrum med eget badrum med god mat) var som helst, så det kan bara vara för dig, din ärliga välkomnande vänskap som kommer att få dem att återvända och handla med dig. Varje gäst oavsett när de besöker måste ha samma välkomnande från dig, vare sig det är i slutet av säsongen när du är trött som du skulle ge under den första veckan i säsong när du känner dig fräsch! Kom alltid ihåg att oavsett vilken vecka det är för er, vare sig det är vecka ett eller vecka tjugoen, så är det fortfarande deras älskade semesterveckor!

Så oavsett hur trött du känner dig, kom ihåg precis som alla som arbetar i allmänhetens ögon (så att säga) Showen måste fortsätta! Kunden kommer först! Så utan några som helst tvivel, du måste verkligen uppnå denna viktigaste första försäljning av alla (den av att sälja dig själv) då kommer du att ha glädjen att veta att du gjorde ditt bästa och förhoppningsvis se all framgång du har arbetat för!

Jag heter Pat Simpson en gång i tiden drev jag ett mycket framgångsrikt familjehotell vid havet i den vackra kustorten Scarborough, fram till pensioneringen där jag också blev en framstående medlem av Spiritualist-kyrkan och fick certifikat som healer och sedan healing-handledare. Det var också under denna tid som jag började skriva poesi som jag nu ser som en välsignelse från Gud.

Järvsö, Sverige är ett cykelparadis. I Järvsö kan du cykla mountainbike i terrängspår från april till november. Det finns nybörjarleder och leder för den mer erfarna cyklisten. Genom Järvsö Boende kan du även pröva den gröna Järvsöbaden Badtjärnsleden, som är knappt 3 km lång och perfekt för barn och nybörjare. Eller prova den längre röda Skästraleden på 11 km för dem som vill ha lite mer utmaning. Järvsöbaden Badtjärnsleden är en perfekt grävd bred, slät och platt led för barn och nybörjare . Skästraleden är en bra led för den mer erfarna längdcyklisten. Leden löper på en kombination av grusväg, smala stigar och på maskingrävda spår. Järvsöbaden Badtjärnsleden är en grön nybörjarled på ca 2,8 km. Perfekt för familjen med små barn eller vänner som vill prova på mountainbike i skogen för första gången. Senare i höst öppnar vi också en ny blå stig, Badtjärns Blåa, på 4,5 km för de mer erfarna cyklisterna.