Press "Enter" to skip to content

Levensstijl en decoratie

De meesten van ons leven ons leven in de fast forward-modus. Onze levensstijl is zo anders dan die van vorige generaties…

De verplichtingen leiden ons weg van onze huizen en zo vaak hebben we weinig tijd voor onze families. Als we thuis zijn, hebben we te maken met schoonmaken, koken en andere klusjes, maar ook met het constant plannen van chauffeurstaken en -schema’s. Om het leven voor ons en onze gezinnen gemakkelijker te maken, moeten we serieus nadenken over onze levensstijl, voordat we onze decoratiekeuzes maken.

Onder andere oppervlakken die veel misbruik in onze huizen vergen, is vloeren. Houd bij het kiezen van uw hardhouten vloer rekening met uw levensstijl.

Als je geest is ingesteld op echte hardhouten vloeren en je hebt kleine kinderen, honden of zelfs katten, dan moet je duurzamere soorten met hoge hardheidsindexen kiezen. Ash, je bent prachtig, zal de scherpe, naaldachtige nagels van je kat niet weerstaan, om nog maar te zwijgen van de banden van de Tonka-truck van je zoon. Ben er geweest, heb dat gedaan…

Als je de krassen en deuken niet erg vindt en decorvloer denkt dat dit alleen maar bijdraagt ​​aan de schoonheid en het karakter van je vloer, ga ervoor! Als uw stijlvoorkeur neigt naar “relaxed country”, zult u versteld staan ​​van de mogelijkheden die rustiek dennenhout of essen van herbergkwaliteit bieden. Zelfs moderne ruimtes kunnen profiteren van het toegevoegde karakter van de verouderde, rustieke eikenhouten vloer, gemarkeerd met kleine onvolkomenheden.