Press "Enter" to skip to content

Zakelijk glasvezel laten aansluiten 

Bij goed internet op de zaak wil je gebruik kunnen maken van de juiste apparatuur. Via een zakelijke internetverbinding kan iedereen binnen jouw bedrijf supersnel samenwerken via een snelle onlineverbinding. 

Instabiele internet-verbinding op kantoor, thuiswerken of mobiel staat ondernemen in de weg. Jouw organisatie aansluiten op glasvezel? Een goede keuze, en eentje waarbij 123zakelijkinternet.nl je graag ondersteunt. Omdat partner is van veel internetproviders zijn wij de perfecte schakel. Met onze Zakelijk internet glasvezel postcodecheck ontdekt u binnen enkele seconden wat de opties en prijzen zijn voor uw locatie. Z 

Verschillende methodes 

Zakelijk internet biedt meer dan particulier internet. Houd er rekening mee dat de getoonde prijzen in de vergelijker exl. BTW zijn. Als je geen internet hebt komt uw bedrijf tot stilstand. De weg van internet bestaat uit fysieke verbindingen. Er zijn meerdere methodes om toegang te krijgen tot het internet. Via kabel, coax, glasvezel of koper. Draadloos via hotspots of via het netwerk voor telefonie. De methodes worden ook samengevoegd. Ook via straalverbindingen of 4G data-abonnementen leveren we namelijk overal hoge bandbreedtes.  

Naast glasvezel of internet via koper zijn er nog meer mogelijkheden voor stabiel internet. Particulier internetabonnement brengt minder kosten mee. Zakelijk contract de voorkeur van de ondernemers. Je kunt de BTW terugvragen bij de belastingdienst. Het online vergelijken van aanbieders is de moeite waard. Wij vinden veiligheid en privacy een groot goed. Juist voor ondernemers is dit extra van belang. Bij ons staat uw data veilig in onze eigen cloud. 

Doe de postcodecheck Clearmind.nu om te kijken wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. 123zakelijkinternet.nl levert internet in heel Nederland. Wat ook handig is is om een speedtest te doen. Zo kun je jouw huidige internetverbinding kijken.